Analisis Situs nganggo Badan Digital Semalt



Spésialis Semalt nawiskeun tilu pilihan kampanye SEO pikeun palanggan — AutoSEO, FullSEO, sareng kampanye Analytics. Saacanna unggal kampanye, spesialis SEO urang bakal ngulinkeun sumber online pikeun standar patuh desain web sareng analisis SEO.

Kampanye AutoSEO kami nawiskeun analisis deet tina toko online klien pikeun search engine optimization. Kampanye FullSEO ngalibatkeun rupa-rupa nganalisa pikeun ngabantosan bisnis ngembang ayana onlinena dina waktu anu pondok. Padahal, Kampanye Analytics nawiskeun analisis canggih pikeun situs wéb klien.

Salami Kampanye Analytics, kami pariksa situs wéb sareng damel sareng perusahaan anjeun pikeun ngajamin kasuksesan online. Sapanjang Kampanye Analytics, analisis SEO urang bakal tiasa dianggo sareng perusahaan unggal léngkah tina jalan. Kami nawiskeun laporan skala skala lengkep pikeun kagiatan konci tina situs wéb anjeun, ogé rekomendasi pikeun nyandak situs anjeun ka tempat Google TOP.

Naon visibilitas situs web?

Visibilitas wéb mangrupikeun prosés kéngingkeun halaman wéb anu milari dina mesin pencari utama sapertos Google. Visibilitas wéb ditangtukeun ku jumlah maksimal sumber dina situs anu nyababkeun konci; tampilan anu ayeuna anu nangtukeun jumlah tampilan situs dina mesin pencari anu ditangtukeun; sareng data umum dina situs wéb anu tiasa kéngingkeun pangkat dina mesin pencari.

Frékuénsi pamundut search engine ditangtukeun ku sabaraha sering pangguna naroskeun patarosan khusus dina mesin pencari. Ieu diitung ku jumlah tampilan dina bulan anu ditangtukeun. Posisi dina SERP mangrupikeun jalur halaman tinangtu dina hiji halaman wéb nalika janten réngking dina pamundut na. Koefisien posisi gumantung kana anu disebut "density perhatian", anu ningalikeun garis panunjuk halaman ayeuna hurung. Rasio ieu diitung pikeun nangtoskeun kualitas pikeun panumbu

Ahli SEO Semalt tiasa ngabantosan wéb anjeun ningkatkeun pisibilitas mesin pencari na. Nalika ngalakukeun analisa FullSEO situs, kami milih interpretasi anu leres ngeunaan révisi éta anu kedah dilakukeun. Kanggo sababaraha toko online, lokasina penting pisan pikeun ngabantosan ningkatkeun visibilitas wéb na. Ku sabab kitu, urang nyebat lokasina di halaman bumi maranéhanana. Padahal, jihat séjén, semantik leuwih seueur masalah deui. Janten, urang nyandak pendekatan anu jero kanggo ningkatkeun optimasi search engine na. Sakali ieu dipastikeun, para ahli di Semalt bakal mastikeun aranjeunna nyandak pendekatan pangsaéna pikeun mantuan nambahan jumlah kecap konci dina situs wéb anjeun pikeun mastikeun suksés.

Ngeunaan patarosan

Nalika damel sareng SEO, aya tilu semantik anu penting:
  • Frekuensi: Ieu nunjukkeun sabaraha kali sabulan nganjang asup kana frasa tinangtu kana bar teang. Langkung luhur frékuénsi, langkung seueur jalma bakal masihan sumberdaya wéb éta mangrupikeun SERP luhur.
  • Konversi nyaéta persentase jumlah sémah wéb anu ngagaduhan tindakan anu penting pikeun jumlahna.
  • Pertanyaan kompetitif hartosna biaya anu badé diperyogikeun pikeun nampi kana TOP kanggo keyword ieu.

Konci sareng frékuénsina

Pitakon pangguna biasana dibagi jadi 3 kelompok:
  • Pitakon frékuénsi luhur - paling umum, anu dianggo ku langkung ti 5,000 jalma unggal bulan. Nalika popularitasna tinggi, maka promosi utama sacara efektif, tapi peryogi seueur pagawéan, kusabab seueur persaingan.
  • Frékuénsi sedeng frékuénsi - populér, tapi jarang umum tibatan frekuensi tinggi. Indikator frekuensi: 1.000-5.000 pangguna sabulan.
  • Pitakon frékuénsi rendah - paling jarang (dugi ka 1000 per bulan).
Analisis sareng pemilihan frasa konci penting pisan dina ngawangun inti semantik wéb. Intine semantik nunjukkeun sabaraha sémah halaman anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun kana TOP. Ieu langsung mangaruhan persiapan eusi. Ahli SEO kami nganggo algoritma anu kabuktian pikeun ngabantosan situs web. Halaman utama ditujukan nuju pamundut frékuénsi luhur. Bagéan utama nyaéta pikeun frékuénsi sedeng sareng langganan nargétkeun dina pamundut frékuénsi rendah.

Léngkah mariksa situs

Nalika pariksa optimasi situs, para ahli Semalt ngenalkeun tahapan-tahap di handap ieu:
  • Analisis téks SEO;
  • analisa lalulintas situs;
  • Analisis SEO pesaing;
  • analisis situs SEO teknis;
  • analisa tumbu éksternal kana situs;
  • analisa struktur semantik dina wéb.

Analisis téks SEO

Salami analisa téks SEO, para ahli kami nangtukeun relevansi téks halaman dumasar kana kecap konci anu dipaké pikeun ngamajukeun situsna dina mesin pencari. Analisis téks pikeun pamundut milarian dipilih sacara saksama sateuacan urang ngamimitian promosi kontén. Kami dimulai ku ngalaksanakeun analisa khusus pikeun ngabandingkeun halaman anu diwanohkeun atanapi sakumna situs sareng hasil pencarian TOP anu sanés. Saatos éta, urang ngabandingkeun panjang téks sareng jumlah kecap dina situs pesaing anu ngagaduhan pisibilitas anu luhur. Ieu ngamungkinkeun professional urang terang sabaraha lila unggal téks kedah. Samentara, teu aya deui jalanna pikeun ngajamin hasil pamilarian pikeun TOP, ku ngan nyaluyukeun indikasi rata-rata urang tiasa ngaoptimalkeun unsur SEO situs wéb.

Ngaliwatan analisa inti semantis wéb, urang tiasa langkung ngartos sabaraha kali kecap konci anu paling penting muncul dina-téks. Upami nomer ieu henteu ngahontal tingkat anu direncanakeun, téksna kedah diedit. Hiji henteu tiasa ngabenerkeun téks dina kawijaksanaan tanpa nganalisa milarian luhur. Mesin pencari nyorot kana TOP-10 situs dumasar kana kriteria-kriteria anu tangtu sareng ieu sakapeung kedah dipertimbangkeun nalika nyerat. Gawe sareng téks halaman sareng ngabandingkeun éta sareng kontén pesaing bakal ngantep anjeun pariksa relevansi halaman anu dipasihkeun sareng nganalisa analisis SEO dina pamundut konci. Sadaya ieu ngamungkinkeun ahli kami nampi inpormasi ngeunaan kumaha carana ningkatkeun ranking situs dina hasil pamilarian Google sareng ningkatkeun pisibilitas.

Analisis lalulintas wéb

Analisis lalu lintas situs wéb ngamungkinkeun anjeun terang kumaha lalu lintas ngalebetkeun situs disebarkeun, ogé sumber patalimarga. Salila fase ieu, patalimarga ka situs web pesaing dianalisis supados langkung ngartos pasar. Kanggo kintunan sapertos kitu, jasa khusus dianggo. Hal ieu ngamungkinkeun urang nimba inpormasi ieu:
  • jumlah sémah unik;
  • jumlah pintonan halaman unggal sési;
  • laju mumbul;
  • sumber lalulintas (langsung, rujukan, organik, mayar sareng sosial).
Analisis patalimarga ka situs mangrupikeun cara pikeun nguji lalu lintas para pesaing.

Analisis SEO pesaing

Sanaos ngalaksanakeun analisa SEO wéb pesaing mangrupikeun tugas anu ageung, éta ngamungkinkeun anjeun ningali tukangeun pamandangan pikeun milarian:
  • strategi pesaing urang;
  • cara pikeun ngaoptimalkeun eusi;
  • sakumaha sering na sabaraha kali situs numbu ka pesaing;
  • naon pesaing anu henteu aya di toko online anjeun;
  • kasalahan tina pesaing;
  • kasalahan dina situs web pesaing.
Ngabandingkeun situs anjeun sareng pesaing ngamungkinkeun anjeun ngartos kumaha ningkatkeun ranking situs anjeun sacara total. Spesialis Semalt bakal diajar sareng ngawas situs pesaing anjeun pikeun neuleuman langkung seueur ngeunaan pasar Ecological anjeun sareng ngaoptimalkeun inpormasi éta pikeun ningkatkeun hasil pamaluruhan anjeun.

Analisis teknis wéb

Analisis téknis situs wéb mangrupikeun dina kategori analisis SEO jero. Ngalaksanakeun analisa téknis peryogi seueur pangalaman dina bidang promosi situs web, anu ngagaduhan profesional ku Semalt. Aspék anu paling hese dina analisis téhnis nyaéta interpretasi data. Analisis téknis urang nyertakeun hal-hal di handap ieu:
  • Analisis indéks situs nunjukkeun sabaraha halaman anu kalibet dina milarian Google. Upami mesin pencari ningal halaman anjeun 50 kali, sareng pesaingna ngagaduhan 300 halaman, halaman wéb anjeun henteu ngagaduhan posisi anu luhur dina hasil pamilarian organik pikeun kecap konci frekuensi tinggi.
  • Analisis pisibilitas situs nunjukkeun sadayana kecap konci anu kedah dilaksanakeun ku situs utama dina mesin pencari. Ieu mangrupikeun alat anu kuat pikeun gancang milarian kecap konci anyar pikeun ngamajukeun sareng mendakan halaman anu pang populerna pesaing.
  • Analisis kata kunci situs ngalibatkeun ngumpulkeun data anu relevan tina situs pesaing, anu satuluyna mana pamundut konci dianalisis sacara saksama, ditaliti dina semantik, cluster, sareng dilaksanakeun.
  • Analisis beban situs ngukur laju beban situs, saatos éta dibandingkeun sareng situs ti tampilan TOP. Prosés ieu ngamungkinkeun anjeun mendakan halaman masalah dina situs anjeun.
  • Analisis link situs ngecek tumbu inbound internal halaman situs. Robot milarian tiasa mendakan halaman situs sanés upami halaman sanés gaduh sumber daya anu sami atanapi situs ékstra anu aya kaitanana. Dina sababaraha kasus, linking kompeten cekap pikeun muka situs pikeun milarian top.
  • Analisis halaman utama situs diperyogikeun nalika promosi dilakukeun dina pamundut frékuénsi luhur. Alesan anu kadua pikeun evaluasi rinci halaman utama nyaéta pikeun langkung ngartos kumaha beurat halaman disebarkeun di antawis pesaing anjeun. Alesan anu katilu nyaéta pikeun manggihan dasar anu saé diantara hasil paling luhur sareng halaman utamiana sareng nerapkeun strategiana kalayan toko online anjeun.
  • Ngabandingkeun tag meta tina situs pesaing anjeun dipikabutuh pikeun kamekaran. Hal ieu dilaksanakeun ku cara nganggo pancak sareng ngamungkinkeun, antara anu sanés, ngadeteksi kasalahan dina situs anjeun, kontén anu teu tiasa diindéks, alihan anu salah, sareng link rusak. Upami aya nganalisa tag meta dina tujuan anu sasarengan sareng langkung pas pikeun patarosan konci anu langkung sering tiasa dipendakan.

Analisis tautan éksternal kana situs éta

Nalika nganalisis tautan éksternal kana situs, kami kéngingkeun daptar sadaya situs s sareng halaman anu tiasa ngaitkeun halaman wéb anjeun, ogé jangkar pikeun waktos anu ditangtukeun. Analisis ieu dipidangkeun salaku wangun laporan méja tabel sareng grafik paningkatan massa rujukan. Tautan sareng backlink éksternal anu rada "janggut" pikeun diskusi diantara SEOs. Dina momen ieu, aya pendapat yén teu numbu massa bakal ngabantosan upami teu aya struktur inti semantik sareng aturan SEO dasar henteu dituturkeun.
Analisis struktur semantis loka
Ieu ngalibatkeun léngkah-léngkah ieu:
  • formasi inti semantik;
  • clustering patarosan;
  • ngabandingkeun hasil sareng struktur ayeuna.
Ku nganalisa struktur semantik dina situs wéb, anjeun bakal nyusun sadayana halaman anjeun. Struktur semantik nyaéta tatanan publikasi katalog anu intuitif pikeun pangguna sareng mesin pencari. Ayeuna, kecap konci dilebetkeun kana struktur semantik dina hiji situs. Pikeun ngalaksanakeun analisa struktur semantis tina situs sacara kualitatif, analisis struktur situs, nganalisis inti semantik, sareng nganalisis semantis salaku sadayana kedah dilakukeun.